Fàbrica de cintes, biaixos i teixits per a la Merceria i la costura creativa

Safisa, l'empresa

Safisa és una fàbrica cintes, biaixos i teixits per a la Merceria. Safisa va néixer a Manresa, un dels centres de fabricació de cintes a Europa, durant la segona revolució industrial. Actualment és una empresa madura, familiar i de tamany mitjà.

El nostre equip d'avui és jove i amb ofici, i per això representem l'herència del patrimoni tèxtil a Europa. Pensem que mantenir l'expertesa de l'ofici representa una llavor per al futur.

Missió: Oferir tota la gamma de productes tèxtils per a la merceria, des de la cinta fins als teixits.

Visió: Creiem en el mercat de la merceria des dels nostres inicis. Volem aportar-hi la nostra millor capacitat de creativitat amb la fabricació d’una gamma completa dels productes tèxtils per a la merceria: cintes, biaixos, pasamaneria i teixits coordinats cada temporada.

Valors: L'empresa està plenament compromesa amb la voluntat de mantenir l'ofici, en una economia basada en els valors humans i en el medi ambient.

Spiral, la marca

Spiral és un concepte, una voluntat en forma de marca. És l'art de teixir per a oferir tota la gamma de productes tèxtils per a la merceria

Spiral és la marca de cintes, biaixos i teixits per al mercat de la merceria i les manualitats creatives. Aquesta marca unifica sota el seu concepte tota la gamma de productes tèxtils necessaris al mercat de la merceria. La cinta de merceria, la cinta biaix, la cinta jacquard i la tela es converteixen en un món únic, sense límits a la creativitat gràcies als dissenys, colors i textures de les diferents famílies de productes coordinades entre elles.

La marca Spiral vol dir compromís, des del disseny fins a la fabricació tèxtil per aportar al mercat la millor gamma de productes tèxtils per a la merceria.

Avui en dia, els productes Spiral es venen a tot el món a traves de la xarxa de distribuïdors, majoristes i cadenes de botigues amb els quals tenim el plaer de treballar.

j