Spiral

Cintes bàsiques i de ciol·lecció en stock, per un servei immediat al majorista de la confecció i de la mercería.

Spiral és una marca i una divisió comercial de Safisa, i proposa un concepte, una voluntat en forma de marca. És l'ofici de teixir per oferir tota la gamma de productes tèxtils per a la merceria (cintes, elàstics i biaixos) i el majorista de la confecció.

Spiral és la marca de cintes, biaixos, elàstics i teixits envasats en format de retail per al majorista. Aquesta marca unifica sota el seu concepte tota la gamma de productes tèxtils necessaris per al mercat de la merceria i el majorista de la confecció.

La cinta, la cinta al biaix, els elàstics, la cinta jacquard i la tela es converteixen en un món únic, sense límits a la creativitat, gràcies als dissenys, colors i textures de les diferents famílies de productes coordinades entre si.

La marca Spiral significa compromís, per aportar al mercat la millor i més complerta gamma de productes tèxtils i a través d'aquest concepte simplificar i unificar en un únic proveïdor les seves demandes.

Avui dia, els productes Spiral es venen a tot el món a través de la xarxa de distribuïdors, majoristes i cadenes de botigues amb els quals tenim el plaer de treballar.

A la web també trobaran tots els nostres productes per a la venda en línia al professional del sector.